+(371) 67-42-52-32 (10:00-17:00)

Tīrīšanas tabletes kafijas automātiem un termosiem BOSCH

Pardošanas līderi
00311969
Modelis:
00311969
Ražotājs:
UPC:
00311969
Pieejamība:
7-14 dienas

€13,50


Piegāde Latvijā
Omniva DPD LITHUANIA
Omniva DPD ESTONIA
Originālās rezerves daļās
Autorizēts serviss

Tabletes kafijas automātu, kafijas aparātu un termosu tīrīšanai BOSCH, SIEMENS, GAGGENAU, NEFF


Tabletes kafijas automātu tīrīšanai no ēteriskajām eļļām (kafijas tauki)

Piemērots pilnībā automātisku kafijas automātu (espresso automātu) un kafijas aparātu, termosu tīrīšanai.

Kafijas automātu tīrīšanas tabletes droši, ātri un rūpīgi noņem kafijas tauku (ēterisko eļļu) nogulsnes

Paredzēts, lai pagarinātu ierīces kalpošanas laiku, novērstu jaunu kafijas tauku nogulsnēšanos un uzlabotu kafijas garšu


  • Iepakojumā:  attīrīšanas tabletes 10 gab. x 2.2g


Ar šo produktu jūs arī noņemsiet netīrumus un aizsprostojumus no kafijas taukiem, kas veidojas vārīšanas blokā, filtros un filtru turētājos. To var izmantot arī termosu un kafijas kolbu tīrīšanai.

Tīriet ierīci ik ​​pēc 14 dienām vai pēc 250 tasītēm, lai nodrošinātu nevainojamu ierīces darbību.

Piezīme: Šīs tabletes noņem tikai kafijas taukus. Atkaļķošanai iesakām izmantot atkaļķošanas tabletes vai šķidrās atkaļķošanas līdzekļus.


Lietošana kafijas automātos ar tīrīšanas programmu: Lūdzu, izpildiet ierīces lietošanas instrukcijā sniegtos norādījumus.

Lietošana kafijas automātos ar maltas kafijas nodalījumu: Sadaliet tableti vairākos gabalos, bet nesasmalciniet un ievietojiet tas maltās kafijas nodalījumā un ievietojiet tasi kafijas izsniegšanas vietā. Nospiediet pogu, lai izvēlētos maltu kafijas pagatavošanu un sāktu vārīšanas procesu. Saņemot pusi tases ūdens, izslēdziet ierīci ar galveno slēdzi apmēram 5 minūtes šķīduma iedarbībai. Pēc tam vēlreiz ieslēdziet ierīci, lai beigtu tīrīšanas ciklu. Atkārtojiet šo procedūru vismaz trīs reizes. Pēc tam noņemiet vārīšanas vienību un rūpīgi izskalojiet to tekošā ūdenī. Pirms ierīces lietošanas pagatavojiet divas tases, nepievienojot kafiju, izvēloties iepriekš maltas kafijas pagatavošanas režīmu. Ielej iegūto ūdeni. Lai notīrītu pilienu paplāti, ielieciet tajā vienu tableti un pievienojiet tai 2/3 silta ūdens. Atstājiet šķīdumu 30 minūtes iedarbībai. Pēc tam pannu rūpīgi izskalo ar tekošu ūdeni. Jūsu ierīcē tagad nav kafijas nogulsnes.

Lietošana ierīcēs bez maltas kafijas nodalījuma: Ielieciet vienu tableti tasītē un piepildiet to ar siltu ūdeni. Izņemiet varīšanas bloku un notīriet filtrus un kafijas izeju ar sagatavoto šķīdumu. Tam vislabāk ir izmantot sūkli vai otu. Atstājiet šķīdumu iedarboties 5 minūtes, pēc tam atkārtojiet procedūru vismaz trīs reizes. Pēc tam pagatavošanas vienību rūpīgi izskalo zem tekoša ūdens un atkal to ievieto. Lai notīrītu pilienu paplāti, ielieciet tajā vienu tableti un pievienojiet tai 2/3 silta ūdens. Atstājiet šķīdumu iedarboties 30 minūtes, pēc tam pannu rūpīgi izskalojiet ar tekošu ūdeni. Jūsu ierīcē tagad nav kafijas nogulsnes.

Lietošana ierīcēs ar filtriem: pirms tīrīšanas procesa uzsākšanas izslēdziet ierīci un un atdzesējiet to, citādi varat apdedzināties. Atskrūvējiet filtru no ierīces vārīšanas galvas un ievietojiet to ar filtra turētājiem jebkurā traukā. Ievietojiet vienu tableti traukā un piepildiet trauku ar siltu ūdeni. Atstājiet šķīdumu iedarbībai 30 minūtes, pēc tam rūpīgi izskalojiet filtrus ar tekošu ūdeni. Filtros tagad nav kafijas nogulsnes. Pieskrūvējiet filtru no vārīšanas vienības galvas. Pirms ierīces lietošanas pagatavojiet vienu tasi, nepievienojot maltu kafiju. Izelejiet iegūto ūdeni.

Lietošana termosos un kafijas kolbās: Ielieciet vienu tableti termosā vai kolbā un 2/3 piepildiet ar siltu ūdeni. Atstāj apmēram 30 minūtes, lai šķīdums iedarbotos, pēc tam trauku rūpīgi izskalo ar tekošu ūdeni.


Contents according to Regulation (EC) 648/2004: 5-15% phosphonates, 15-30% oxygen-based bleaching agents.

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Ja jums ir šaubas par pareizas rez.daļas izvēli, lūdzu, komentāros (grozā, pasūtījuma noformēšanas laikā) norādiet savas ierīces PILNU MODELI.

Vai arī pēc pasūtījuma apstiprinājuma saņemšanas, nosūtiet uz šo e-pastu savas ierīces UZLĪMES (modelis un serijas numurs) foto.

Apstrādājot pasūtījumu, mēs pārbaudīsim pasūtītās rezerves daļas savietojamību ar jūsu ierīci.


! Preces apmaksa  saņemšanas laikā iespējama tikai mūsu darbnīcā Ģerāniju ielā 3, Rīgā. Izvēloties piegādi ar Omniva pakomātu, lūdzu izvēlieties apmaksas veidu "ar pārskaitījumu".

Похожие товары
SKA303
Pretvibrācijas paliktņi WPRO
Pardošanas līderi
484000008936 DES619
Veļas, trauku mazgājamās mašīnas tīrīšanas līdzeklis Wpro
DEO213
Smaržu neitralizators Wpro
DBB028
Gāzes  Wpro
Gāzes Wpro

€12,00

Pardošanas līderi
484000001180 AFR301
Veļas mazgājamās mašīnas tīrīšanas tabletes Wpro
BLA121
Asmeņi skrāpim  Wpro
EFF70/FKS140/NL0
Ogļu filtrs tvaika nosūcējam
Pardošanas līderi
OKS1110
Daudzfunkcionālā silikona smērviela OKS 1110 (10ml)
0

Priecīgus svētkus novēl Jums General Serviss komanda!

Darba laiks svētkos:

Ct. 28.03. - 9:00- 16:30

Pk. 29.03. - brīvdiena

Se. 30.03. - brīvdiena 

Sv. 31.03. - brīvdiena

Pr. 01.04. - brīvdiena


Sveicināti. Šajā mājaslapa tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot mājas lapu, Jūs apliecināt, ka piekrītat sīkdatņu izmantošanai.