+(371) 67-42-52-32 (10:00-17:00)

Bosch Siemens sadzīves tehnikas tauku noņemšanas līdzeklis

00312207
Modelis:
00312207
Ražotājs:
UPC:
00312207
Pieejamība:
7-14 dienas

€18,40


Piegāde Latvijā
Omniva DPD LITHUANIA
Omniva DPD ESTONIA
Originālās rezerves daļās
Autorizēts serviss

Bosch Siemens sadzīves tehnikas tauku noņemšanas līdzeklis, 500ml 


  • Lietošana uz dažādām virsmām: izšķīdina taukus no tādām virsmām kā keramika, nerūsējošais tērauds, plastmasa, koks, marmors un granīts.
  • Īpaši efektīvs virtuves skapjiem un ierīcēm, flīzēm, nosūcējiem, mikroviļņu krāsnīm, plītīm un virsmām no nerūsējošā tērauda.
  • Rezultāts bez šķiršanās: ātri izžūst pēc pēdējās uzklāšanas un neatstāj pēdas, svītras vai traipus.
  • Viegli uzklājams un piemērots ikdienas uzkopšanai: jūsu virtuve kļūs tīrāka nekā jebkad agrāk. Aerosols sasniedz šaurus un dziļus jūsu virtuves stūrus.
  • Piemērots arī metāla nosūcēju filtru priekšapstrādei. Maksimālais iedarbības laiks uz alumīnija virsmām – 15-20 minūtes.
  • Var izmantot nerūsējošam tēraudam, taču nelieto melnam nerūsējošam tēraudam. Melno tēraudu var vienkārši attīrīt ar mīkstu ziepju šķīdumu un mīkstu audumu.
  • Formula bez mikroplastikas, biosadalījama.

Tilpums: 500 ml. flakons ar smidzinātāju

Instrukcija:

Vienmērīgi izsmidziniet un atstājiet uz 3-5 minūtēm. Noberz ar sūkli vai mīkstu audumu, noskalo ar ūdeni, ja nepieciešams, atkārto. Pēc tam nopulēt un nosusināt. Attīriet siltās virsmas temperatūrā, kas ir maksimums 30-40°C. rūpīgi nomazgājiet un noslaukiet taukus un tīrīšanas šķidrumu.

Nerūsējošam tēraudam izsmidzini vienmērīgi pa visu virsmu vai uzklāj ar mīkstu audumu, tad rīkojies, kā norādīts iepriekš.


Contents according to Regulation (EC) No 648/2004: < 5 % amphoteric surfactants, < 5 % non-ionic surfactants


BOSCH SIEMENS GAGGENAU NEFF


Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Ja jums ir šaubas par pareizas rez.daļas izvēli, lūdzu, komentāros (grozā, pasūtījuma noformēšanas laikā) norādiet savas ierīces PILNU MODELI.

Vai arī pēc pasūtījuma apstiprinājuma saņemšanas, nosūtiet uz šo e-pastu savas ierīces UZLĪMES (modelis un serijas numurs) foto.

Apstrādājot pasūtījumu, mēs pārbaudīsim pasūtītās rezerves daļas savietojamību ar jūsu ierīci.


! Preces apmaksa  saņemšanas laikā iespējama tikai mūsu darbnīcā Ģerāniju ielā 3, Rīgā. Izvēloties piegādi ar Omniva pakomātu, lūdzu izvēlieties apmaksas veidu "ar pārskaitījumu".

Похожие товары
0

Sveicināti. Šajā mājaslapa tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot mājas lapu, Jūs apliecināt, ka piekrītat sīkdatņu izmantošanai.